Luontohenkinen makuuhuoneen tapetti

Kun luonto on aidosti lähellä sydäntä, saatat haluta, että luonnon ja eettisten arvojen arvostaminen näkyy myös kotisi seinillä. Tällöin luontohenkinen makuuhuoneen tapetti voi tuntua kaikista luonnollisimmalta valinnalta. Oman kodin ympäristötekojen tekeminen on usein yllättävänkin helppoa ja alkuun pääsee jo hyvin pieninkin askelin. Makuuhuoneen tapetoiminen luontohenkiseen tyyliin ei ehkä ensiksi kuulosta kovin suurelta teolta, mutta se on tästä huolimatta tärkeä askel, joka kannattaa ottaa. Luontohenkinen sisustus nimittäin luo ympärilleen ympäristöystävällistä tunnelmaa ja auttaa sinua ottamaan jatkossa yhä enemmän ympäristöystävällisiä askeleita. Jos olet valmis ottamaan tämän ensimmäisen askeleen, löydät tästä artikkelista hyviä vinkkejä luontohenkisten tapettien valintaan ja ostamiseen.

Luontohenkinen makuuhuoneen tapetti netistä

Laadukas luontohenkinen makuuhuoneen tapetti löytyy helpoimmin netistä. Nykyisin on nimittäin tarjolla laaja valikoima tapetteihin erikoistuneita verkkokauppoja, joista Kotitapetti edustaa alan parhaimmistoa. Löydät Kotitapetilta useita luontohenkisiä vaihtoehtoja ja erilaisten tapettimallien selaaminen ja vertaaminen on tehty tässä verkkokaupassa erityisen helpoksi, sillä verkkokauppa tarjoaa asiakkaidensa käyttöön hyvät filtterit ja muut hakuvaihtoehdot.

Sen lisäksi, että makuuhuoneen tapetti on teemaltaan luontohenkinen, kannattaa kiinnittää huomiota myös sen ympäristöystävällisyyteen. Valitse siis mahdollisimman laadukas ja kestävä tapetti, joka kestää ajan patinaa ja jota ei tarvitse vaihtaa heti seuraavana vuonna. Laatuun panostaminen on ympäristöystävällisyyteen panostamista!

Valinnanvaikeudesta

Kotitapetin valikoimat ovat niin laajat ja monipuoliset, että asiakkaalle saattaa helposti iskeä valinnanvaikeus. Tällöin kannattaa pysähtyä pohtimaan hetkeksi sitä värimaailmaa ja tunnelmaa, jota makuuhuoneeseesi haluat. Usein juuri luontoaiheeseen erityisen hyvin sopiva vihreä väri koetaan rauhallisena ja rentouttavana värinä. Oletkin ehkä huomannut, että vihreää väriä suositaan usein esimerkiksi sairaaloissa ja jopa leikkaussaleissa, eikä tämä ole suinkaan sattumaa!

Makuuhuoneen seinään sopii hyvin myös romanttinen kukkatapetti. Esimerkiksi Wallflower Woad Blue, Britas Hus ja Jasmine Ecru/Woad ovat hyviä romanttisia vaihtoehtoja. Meriaihe tai merellinen teema on yksi hyvä vaihtoehto luontohenkistä makuuhuoneen tapettia etsivälle sisustajalle! Yksi hyvä vaihtoehto on esimerkiksi Sea Kelp Blush/Stone -tapetti. Kaiken kaikkiaan voidaan sanoa, että Kotitapetti tarjoaa loistavan valikoiman luontohenkistä makuuhuoneen tapettia etsivälle!

Rebecka Author