Sisal-matot ovat ympäristötietoisen valinta

Kodin sisustuksessa on mahdollista tehdä erityisen ympäristöystävällisiä valintoja. Nykyisin ympäristöasioiden huomioiminen sisustuksessa on itse asiassa myös erityisen trendikästä. Tämä artikkeli tutustuttaa sinut 100% luonnonmukaisiin sisal-mattoihin ja kertoo mistä voit tilata laadukkaita sisal-mattoja.

Mistä löydän sisal-mattoja?

Sisal-matot kannattaa ostaa netistä, sillä näin säästyy aikaa, vaivaa sekä rahaa. Näppärimmin löydät laadukkaat sisal-matot Trendcarpetilta. Verkkokaupan tuotteiden selaaminen ja vertailu on helppoa ja tuotteet toimitetaan sinulle nopeasti. Selaa sisal-mattoja värin, pituuden, leveyden ja hinnan mukaan ja löydä kotiisi unelmiesi sisal-matto!

Miksi sisal?

Suosittu sisal on luonnonystävän sisustusmateriaali. Ensinnäkin sen ulkonäkö on luonnollinen ja jo se henkii luonnonläheisyyttä. Lisäksi sisal on ekologinen sekä kestävä materiaali, joten sisal-mattoja ei ihan heti tarvitse vaihtaa uusiin. Sisalia saadaan Etelä-Amerikassa sekä Afrikassa kasvavasta sisal-kasvista ja se onkin luonnonmateriaalien aatelia! Kaiken lisäksi sisal on materiaalina erityisen helppohoitoinen, joten se sopii hyvin myös lapsi- ja eläinperheiden maton materiaaliksi.

Missä sisal-mattoja yleensä käytetään?

Yleensä sisal-maatoja käytetään keittiössä tai eteisessä, sillä juuri näissä huoneissa sen ominaisuudet pääset oikeuksiinsa. Se ei nimittäin hätkähdä pienestä liasta ja sen helppohoitoisuus on erityisen ilahduttava juuri näissä huoneissa, joissa on tavallista suurempi riski maton likaantumiselle.

Luonnollinen sisal soveltuu kuitenkin myös kodin muihin huoneisiin, sillä se tuo huoneeseen upeaa luonnonläheistä tunnelmaa. Juuri nyt boho-tyyli on erityisen suosittua ja sisal taipuu hyvin myös tähän tyyliin! Kokeile sisustaa sisal-matoilla vaikkapa lasitettu parveke ja saat luotua parvekkeellesi hetkessä upean boheemin keitaan, jossa on mukava viettää aikaa silloinkin, kun kaukokohteisiin ei syystä tai toisesta pääse matkustamaan.

Trendikäs luonnonmukaisuus

Luonnonmukaisuus ja ympäristöasioiden tiedostaminen sekä niiden huomioiminen sisustuksessa ovat juuri nyt sisustuksen kuumia trendejä! Tiedostava kuluttaminen on entistä suositumpi suuntaus, eikä nykyisin ole enää muodikasta suosia sisustuksen pikamuotituotteita, jotka kestävät käytössä vain hetken ja joutuvat tämän jälkeen useimmiten kaatopaikalle.

On upeaa, etteivät sellaiset termit kuin kestävä kehitys ja ympäristötietoinen kuluttaminen ole enää monellekaan kuluttajalla vain kaunista sanahelinää, vaan yhä useammat kuluttajat ovat valmiita ryhtymään myös aktiivisiin toimiin näiden upeiden periaatteiden noudattamiseksi! Nyt onkin suorastaan muotia suosia luonnonmukaisia ja kestäviä tuotteita ja sisal täyttää erinomaisesti nämä vaatimukset! Joko sinä olet tutustunut Trendcarpetin sisal-tuotteisiin? Ellet vielä ole, kannattaa nyt käyttää ainakin muutama hetki tähän upeaan, luonnonmukaiseen materiaaliin ja siitä valmistettuihin laadukkaisiin mattoihin tutustumiseen!

Rebecka Author