Hugo Boss ympäristön ja tasa-arvoisen maailman puolella

Muotialalla läpinäkyvyys, ympäristöasiat ja tasa-arvoisen maailman luominen ovat entistä tärkeämpiä arvoja. Bangladeshin Rama Plazalla sattunut tehdasonnettomuus oli valitettava tapahtuma, jossa yli 1 100 ompelijaa kuoli, mutta onnettomuudesta seurasi myös jotain hyvää, sillä sen johdosta aloitettiin kansainvälinen Vaatevallankumous-kampanja. Kampanjan tavoitteena on lisätä muotialan reiluutta, puhtautta ja turvallisuutta ja sen tärkeänä osana julkaistiin Fashion Transparency Index 2017 -niminen raportti. Raportissa arvioitiin maailman suurimpien alan toimijoiden avoimuutta. Jos haluat tietää, kuinka Hugo Boss menestyi tässä raportissa, jatka ihmeessä lukemista. Löydät artikkelista myös vinkkejä, joiden avulla ostat Hugo Boss -tuotteita näppärästi netistä tai Itärajan tuntumassa sijaitsevasta suuresta kauppakeskuskylästä!

Hugo Bossin ensiaskeleet ja nykytilanne

Hugo Boss AG:n kotipaikka löytyy Saksasta ja nimensä yritys on saanut perustajaltaan Hugo Bossilta. Yritys perustettiin Saksassa 1923 ja sen pääomistajana toimii nykyään italialainen Valentino Fashion Group.

Hugo Bossin Fashion Transparence Index 2017 -tulokset

Aivan ensimmäiseksi täytyy todeta, ettei yksikään Fashion Transparence Index 2017 -raporttiin mukaan otetuista muotialan toimijoista saavuttanut yli 50 % tulosta eli alalla on vielä paljon tehtävää, jotta toiminta olisi läpinäkyvää ja mahdollisimman reilua. Hugo Boss saavutti kuitenkin raportissa melko hyvän tuloksen, eli 21–30 %.

Mistä löydän Hubo Boss -tuotteita netistä?

Löydät Hugo Boss -tuotteet näppärästi netistä hajuvesi.fi-sivustolta. Tältä sivustolta löytyy runsas valikoima monipuolisia Hugo Boss -tuotteita. Tarjolla on hajuvesiä, deodorantteja, tuotesettejä, after shave -tuotteita ja suihkugeelejä. Verkkokaupan laadukkaat tuotteet ovat myös oivallisia lahjaideoita, jotka ilahduttavat saajaansa. Tuotteet sopivat esimerkiksi ystävänpäivälahjaksi, sillä laadukas kosmetiikka on aina toivottu lahjaidea. Verkkokaupalla on jo reilut 800 000 asiakasta ja se toimittaa tilaamasi Hugo Boss -tuotteet sinulle nopeasti. Hugo Boss -tuotteiden tilaaminen onkin hajuvesi.fi-sivuston ansiosta aivan erityisen helppoa ja nopeaa!

Tutustu Hugo Bossin tuotteisiin kauppakeskuskylässä

Jos haluat tutustua Hugo Bossin tuotteisiin paikan päällä ja löytää niitä mahdollisimman edulliseen hintaan, kannattaa tutustua esimerkiksi itärajalta löytyvään suureen kauppakeskuskylään, josta löytyy myös Hugo Bossin tuotteita. Täällä voit esimerkiksi tuoksutella erilaisia tuotteita, vaikka ostaisitkin ne myöhemmin netistä. Lisäksi kauppakeskuskylässä voi shoppailla esimerkiksi Armanin, Flavion, Niken tai Guessin tuotteita. Kylän rahoittajina on toiminut useita suomalaisia pääomasijoittajia sekä yksityishenkilöitä. Lisäksi Oma Säästöpankki on osallistunut hankkeen rahoittamiseen. Kylään vuokralaisiksi tulevat kansainväliset, tunnetut brändit, ovat lisäksi investoineet myymälätiloihinsa miljoonia euroja.

Rebecka Author